IZMERI IN NAROČI

Izdelavo oblačil načrtujemo skupaj z vami. Svetujemo vam pri izbiri kroja in materiala in pri tem upoštevamo vaše želje.

Izberite oblačilo in vnesite mere

Izdelali bomo oblačila po naročilu, prilagojena vam kot posamezniku ali vašim zaposlenim v podjetju.

Datum izdobave

Sporočite nam, do kdaj mora posamezno delovno oblačilo biti izdelano.

Potrdite vaše naročilo

Ko boste izpolnili obrazec za oddajo povpraševanja vključno z vsemi merami in plačali avans za resnost naročila bomo pričeli z izdelavo.

OBRAZEC ZA ODDAJO
MER ZA OBAČILA

IZMERI SE SAM IN SLEDI DANIM KORAKOM.

Za resnost rezervacije morate plačati predplačilo v višini 100€, ki vam ga obračunamo od celotne vrednosti naročila ob izdobavi delovnih oblačil.

Navodila, kako se izmerite

Kako se pravilno izmerite?

Vedno se izmerite brez oblačil, v spodnjem perilu, neposredno ob telesu. Če oklevate pri izmeri med dvema velikostima, izberite tisto, ki je večja.

  1. OBSEG PASU: Merite ohlapno v višini popka, kjer je obseg manjši.
  2. OBSEG BOKOV: Merite vodoravno čez boke in zadnjico na največjem obsegu bokov največji.
  3. DOLŽINA NOG: Merite bosi od pasu do gležnjev, če želite daljše hlače pa vse do stopala. 
  1. OBSEG PRSI: Izmerite na najširšem delu prsnega koša.
  2. OBSEG PASU: Merite ohlapno v višini popka, kjer je obseg manjši.
  3. OBSEG BOKOV: Merite vodoravno čez boke in zadnjico na največjem obsegu bokov največji.
  4. DOLŽINA ROKAVA: Merite od vrha ramen in vse do zapestja.

Izpolnite obrazec in na ga pošljite na e-mail ali pa nam ga pripnite ob oddaji mer za oblačila v KORAKU 3.

PONUDNIKI:

CIK-CAK, A-ANUBIS d.o.o.

Že od vsega začetka je naš moto, pri izdelavi izdelkov doseči kakovost na najvišjem nivoju. Pri nastajanju novih izdelkov upoštevamo standarde – predpise za posamezna delovna mesta, pri tem pa vključujemo želje naročnika. Skladnost izdelka z dejavnostjo, ki jo uporabnik opravlja, našemu izdelku da posebno težo. Ker verjamemo v vrednote, ki delajo našo blagovno znamko že vseh nekaj deset let posebno, se je zaupanje ljudi do CIK-CAK-a ohranilo. Po petih letih je poleg proizvodne enote, ki deluje na sedežu podjetja v Malem Gabru, nastala še nova enota v Celju. Ekipa, ki ustvarja za vas, tako danes šteje več kot deset ljudi, katerim vodilo je kvalitetni izdelek in zadovoljna stranka. Vsa oblačila so ročno izdelana v naših enotah v Malem Gabru in Celju.

Konfekcija Marja

Prvi proizvodni program je bila izdelava ženskega, otroškega in moškega spodnjega perila, pozneje pa smo začeli šivati tudi druga oblačila. Lastna proizvodnja Podjetje se je postopoma širilo, tako da danes zaposlujemo 19 delavcev. Delamo samo pod svojo blagovno znamko s kapaciteto preko 1000 proizvedenih komadov dnevno. Kompletno proizvodnjo prodajamo na domačem trgu.

PROMACHER.cz

Pred nekaj leti smo skicirali namišljeno goro v obliki oblačil na prostem. Oblačila, ki bi jih radi nosili sami - pri delu na vrtu ali v delavnici, za potepanje z družino, s psom, v službo, v gore. Takšna oblačila, v katerih se bomo počutili udobno, prijetno, ki jih bomo imeli čisto vest in jih bomo z veseljem priporočili svojim prijateljem, za katere se ne bomo sramovali. Vrgli smo se vanj. Navdihnili so nas lastne potrebe in izkušnje, ki so vas motivirali vi - naše stranke. Iskali smo primerne in kakovostne materiale, pravilne kroje, barve. Naša skica je postopoma dobila jasne obrise. Ustvarili smo več puloverjev, hlač in jopičev, ki smo jih osebno preizkusili v različnih pogojih. Lani smo lansirali najboljšega kot prvo majhno kolekcijo znamke Promacher.

Podjetje Nika-šiv d.o.o.

V družinskem podjetju Nika-šiv d.o.o. iz Železnikov izdelujemo oblačila že vse od leta 1989, ko se je vse skupaj pričelo z odprtjem trgovine ter šiviljske delavnice v Železnikih. V maloprodaji smo vedno ponujali športne izdelke in izdelke za prosti čas, tako otroške, kot odrasle. V začetnih letih smo uvedli tudi program pletilstva, ki smo ga kasneje opustili. Danes sodelujemo z nekaterimi priznanimi domačimi in tujimi podjetji ali športnimi društvi, ki zahtevajo le najboljše, kar pri nas vsekakor dobijo.

Main Menu